onsdag den 17. oktober 2007

Blaq Poet - Rewind << deja screw


Jeg købte Blaq Poets album, rewind deja screw;, over nettet, fordi jeg havde hørt, at DJ Premier havde haft en finger med i dette projekt. - Det plejer som regel at være en no-lose situation. Men ikke i dette tilfælde!
Der er mange der mener, at han er en af de mest "real" lige nu, er han bringer den rigtige hip hop tilbage. Jeg kan personligt slet ikke se hvad de snakker om. Indholdet på dette album er dødsygt, og komplet intetsigende. Det er simpelthen så neutralt og ligegyldigt. Ikke engang Primo's beats er noget specielt. Ok, "Watch Your Back" og "Message From the Poet" er 2 acceptable (rimelig fede) numre, men mer' blir' det ikke til. "Message From the Poet" lyder som et track, der kunne have været din typiske Primo banger, der mangler ligesom bare noget. Det er lidt svært at forklare, men det lyder som et ufærdigt stykke musik.
Lyrisk set er han okay, han er da meget "real", men leveringsmæssigt lyder han som en, der prøver for hårdt. Det lyder i mine øjne som om han spiller en rolle, hvor han giver sig ud for at være meget mere rå end han i virkeligheden er. Det' ikk' fedt, og det bliver hurtigt meget anstrengende. Kan ikke anbefales.

2/6

Ingen kommentarer: