lørdag den 27. august 2016

Like - "Blah Loops"


Nok engang har det tyske label Jakarta Records vristet et es ud af ærmet, i form af Like's kommende solodebutalbum Songs Made While High, der udkommer 30. september. 

Som 1/3 af Pac Div har Like brugt det sidste årti på at kravle op ad hiphoppens rangliste. Fra Sealed for Freshness: The Blend i 2005 til GMK i 2012 har trioen arbejdet sig frem i feltet blandt de essentielle kunstnere fra den solrige vestkyst. For Like kom gennembruddet, hvis man kan snakke om et sådan i undergrunds-øjemed, da han leverede det bedste beat til Kendrick Lamar's kæmpe-hit good kid, m.A.A.d city med "Sing About Me", der for undertegnede står som pladens absolutte kronjuvel. Siden har Like gået stille med dørene. Han har produceret lidt for bl.a. Anderson .Paak ("Room In Here"), Curren$y ("Cruzin...") og Choosey ("Matters"), men nu er han klar med sin solodebut, og første nummer "Blah Loops" derfra er ude nu.

"Blah Loops" er en støvet, jazzet og kækt gyngende sag, hvor lune keys, trompeter og melodisk vokal fra Kali Uchis bidrager til et behageligt stykke skarpskåret hiphop. Tjek det herunder og hold øje med Jakartas bandcamp for opdateringer på Songs Made While High.


- Jeppe Due Barslund

Ingen kommentarer: