lørdag den 8. september 2012

2 Chainz - Based On A T.R.U. Story


Der er noget jeg må indrømme kære venner. Hånden på hjertet: jeg er officielt imponeret! Simpelthen imponeret. - Imponeret over, at det er lykkes Kanye West at signe en dårligere rapper end Big Sean til sit pladeselskab! Jeg troede sgu ikke det var muligt, men side om side med 2 Chainz fremstår Big Sean jo nærmest som en brillant rapper. Hans indholdsløse, ignorante, overfladiske rap - præget af legendarisk dårlig grammatik - når ubegribelige højder. Sagt på en anden måde: du kan købe Based On A T.R.U. Story for 150 kroner, men du kan også vælge at bruge de samme penge på fem æsker tegnestifter, sprede dem ud over dit stuegulv og gå rundt i dem med bare fødder i 54 minutter. Jeg forestiller mig, at det er nogenlunde samme smertefulde oplevelse. Fordelen ved tegnestifterne er dog, at 2 Chainz uudholdelige karakter ikke ledsager en undervejs. Suk. Lad os se på hans lyriske "formåen", der vist taler sin egen klare sag.

"Known to act a donkey on the camel-toe /
Then take the camel-toe turn in into casserole /
(...) My girl came through an' brought an extra body /
Now that's an afterparty for the afterparty"
- "Yuck!"

"Standin' on them block sellin' hi'nard /
I be goin' dumb, I be goin' retard /
Get no regard for no br'noad /
Pi'nark my car, bitch I'm from collipi'nark"
- "Crack"

"She got a big booty so I call her big booty"
- "Birthday Song"

"I'm so high.... attic /
I'm so high like an... addict"
- "I'm Different" 

"I'm a fucking example of a fucking example /
Hit her from the back, nigga, that's a fucking example"
- "Money Machine"

"Polo on my drawers, Polo on my shirt /
Polo on your bra bitch, that Polo Polo Polo"
- "Wut We Doin?"


Dorothy: "... You did say something, didn't you? Are you doing that on purpose, or can't you make up your mind?"
Scarecrow: "That's the trouble. I can't make up my mind. I haven't got a brain, only straw."
Dorothy: "Well, how can you talk if you haven't got a brain?"
Scarecrow: "I don't know. But some people without brains do an awful lot of talking, don't they?"
Dorothy: "Yes, I guess you're right."

1/6

- Jeppe Barslund

7 kommentarer:

StefN sagde ...

Det værste ved 2 Chainz er næsten at han virker som en ret intelligent og veltalende person, når man ser interviews med ham.. Hørte albummet og tænkte at Birthday Song nok bare var singlen, fordi Kanye West var med på den, men nej.. Sørgeligt nok er det faktisk det bedste nummer o.O

Word! Fair anmeldelse..

MHT Big Sean synes jeg faktisk hans seneste medvirkener samt Detroit-mixtapet er et stort skridt i den rigtige retning.. Han skal nok komme..

Jacob D. sagde ...

2 Chainz er en genial feature kunstner, fordi hans linjer som regel er så lamme, at man kan få et godt grin fra hans vers, desværre bliver det lidt for meget hvis han skal have et helt mere end to hele sange alene.

Rasmus sagde ...

Fuldstændig enig. Manden er én stor joke. Man skal dog heller ikke købe hans musik, hvis man regner med at få kvalitet for pengene...

Men nok om 2 chainz ham gider vi vel ikke spilde mere tid på. Hvornår får vi anmeldelse på "Give me my flowers while i can still smell them"? Håber på den kommer snart, kan ikke forstille mig andet ;-)

Men igen, god anmeldelse! Dog en hurtigere en af slagsen gætter jeg på ;)

Anonym sagde ...

Det eneste rigtige (karakteren).

JeppE sagde ...

Anmeldelsen af GMMFWICSST er på vej, men der går lige nogle dage endnu, så jeg tænkte at den her sagtens lige kunne sniges ind i mellemtiden.

j

Anonym sagde ...

Man begynder at tvivle på om Kanye overhovedet vil noget med sit pladeselskab, eller de kunstnere han underskriver med. Er han måske blevet forgiftet af den kommercielle mainstream?


Bemærk: Jeg siger ikke hans egen musik, er dårligt. Mere at han er ligeså meget med til at ødelægge Hip-Hoppen, som han har været med til gøre den fantastisk tidligere, når han promovere dette. Suk.

albert irhøj sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.