lørdag den 9. august 2014

Update: bloggens fremtid...

Hej kære venner

Det er tid til en lille opdatering omkring bloggens fremtid.
Det er flere gange sket, at der har været stilstand på bloggen i længere tid grundet ekstra travle perioder i mit hverdagsliv, som ikke har efterladt meget tid til at gå i dybden med hiphoppen. Nu ser det sådan ud, at jeg det næste lange stykke tid kommer til at have så meget at se til på den personlige front, at jeg vil have absolut minimal tid til bloggen. Der er altså nødt til at ske noget. I dette henseende er der flere forskellige muligheder.

A - Der er selvfølgelig den lette og oplagte mulighed, at jeg/vi trækker stikket og siger tak for denne gang. En løsning jeg helst er foruden.

B - Der er også en løsning, hvor bloggen ændrer "format". At skrive en grundig anmeldelse tager lang tid. Udgivelsen skal gennemlyttes, lyrikken nærstuderes og meninger og pointer formuleres. Hvis opdateringerne var af mere nyheds-venlig karakter, kunne jeg slippe for at skulle afsætte timer og dage på skriverierne. Blog-indlæggene ville nødvendig blive en kende mere overfladiske, men I ville stadig kunne få heads-up om projekter, plader og numre i en (forhåbentlig) fornuftig strøm.

C - Den tredje mulighed inkluderer "jer"! Bloggen har før nydt godt af gæsteskribenters bidrag, og jeg er absolut ikke bleg for at forene et hold anmeldere/skribenter, der tilsammen ville kunne afværge bloggens død (jeg overdramatiserer lidt!). Så hvis du har lyst til at hoppe ud som anmelder/skribent og skrive for HipHopAnmeldelser, eller hvis du kender nogen, der kunne være interesserede, så skriv til mig så vi kan finde ud af noget.

Jeg vil selvfølgelig også gerne høre hvad I synes om det hele og høre om I har nogle forslag til alternative løsningsmuligheder. Så giv din mening til kende så vi kan bygge videre på "HipHopAnmeldelser 2.0".

/Jeppe Barslund

3 kommentarer:

A-to the X sagde ...

Hej Jeppe

Du skal helt klart vælge løsningen med gæstebloggere. Jeg tror, at de, der vil have korte nyheder, vil kigge efter Potholes In My Blog eller lignende; det er, når man vil have grundige anmeldelser - ofte af de fleste mere eller mindre ukendte kunstnere - at man kigger efter din blog. Jeg tror mange læser din blog netop på grund af dit format, da anmeldelser i de fleste mainstream musikmedier for det meste er korte, overfladiske og alt for fokuserede på mainstream kunstnere. Så søg endelig landet tyndt for dygtige gæstebloggere i stedet for at ændre format eller at dreje nøglen om!

Hasse Simonsen sagde ...

Hej Jeppe,

Fedt, at du har travlt med alt muligt andet - det er jo et godt tegn. Det er derimod ærgerligt for os andre, som til tider kommer herind for at læse grundigt tilrettelagt hip hop materiale. Ellers ville jeg personligt foretrække en mere udførlig skrivelse, når tid er.

Mofo Ker sagde ...

Yaw!

Jeg ville også foretrække at se gæstebloggere frem for de to andre valgmuligheder. Personligt har din blog haft stor betydning for hvad for noget hiphop jeg stadig lytter til den dag i dag, fordi man netop kan gå i dybden med lyrikken ved hjælp af denne fantastiske blog.
Håber at bloggen fortsætter med den gode stil, hvor der bliver dykket ned i selve lyrikken... HipHopAnmeldelser har åbnet mine øjne for vidundere som Common Market, Blue Scholars, Dialekten og meget andet netop pga det arbejde der er puttet i anmeldelserne! Så hvis ikke du personligt kan opretholde opgaven (forståeligt nok, det tager jo sin tid at lave kvalitetsarbejde), så håber jeg at gæstebloggerne kan holde niveauet højt!