mandag den 3. april 2017

LEFTOVERS2016


Arrangeret og kompileret af Jeppe Due Barslund
Illustreret af Dorte Karrebæk


For syvende år i træk har jeg en Leftovers-kompilation klar til jer, hvor jeg har samlet det hiphop fra det forgange år, der i min optik bedst mestrer balancegangen mellem at være bedst og mindst eksponeret. Den overdådige 24-numres krabet af en opsamling jeg her serverer for jer, bevidner om 2016 som et forrygende hiphop-år samtidig med, at hiphop-genren bliver vist fra sin mest brogede, mangefacetterede og alsidige side. Dorte Karrebæks mageløse cover-illustration taler sin helt egen sag. 

Efter voldsomt megen overvejelse, betænkning, omtanke og monologisk argumentering for og imod, har jeg besluttet, at Leftovers2016 udelukkende udkommer digitalt. Det er en bittersød beslutning. Nogen vil sikkert savne det fysiske aspekt og det taktile element, mig selv inklusiv, imens andre vil glædes over allerede at kunne høre udgivelsen om fem minutter fremfor at skulle vente to uger på en cd, som de alligevel skal importere til en digital platform. Uanset formatet er det vel nok vigtigste intakt: en masse hiphop af skyhøj kvalitet.

Download: LEFTOVERS2016

NB. Der er stadig Leftovers 2012, 2013, 2014 og 2015'ere på lager, så hvis der er huller i samlingen, kan bagkataloget nemt bestilles hjem. Pris inkl. forsendelse: 1. stk. = 30 kr,-, 2 stk. = 50 kr,-, 3 stk. = 65 kr,-, 4 stk. = 75 kr,-. 

TRACKLIST

01. HERE, 2016 Sho Baraka feat. Lecrae
02. MISSION ROAD Like feat. Anderson .Paak
03. WAITIN' JuJu Rogers & Bluestaeb feat. Ivan Ave
04. SHOWBIZ Dream Junkies

05. BELEAF'S OUTRO Ruslan feat. Beleaf
06. AIN'T GON' STOP Sol
07. THAT GOOD SHIP AllttA

08. FREE SHIT Ivan Ave
09. LOTTA YEARS Aesop Rock
10. SEAM BY SEAM Homeboy Sandman feat. Until the Ribbon Breaks
11. SOUL SEARCHING Ugly Heroes
12. THE SCROLL & BLADE Jewels Hunter feat. Qwazaar & Maker

13. ONE TAKE Ocean Wisdom
14. SLEEPY HOLLOW PEOPLE Klaus Layer feat. K.A.A.N.

15. NO SUCH THING Apathy feat. Spit Gemz & Nutso
16. SHIT ON MY RIVALS Jay IDK
17. MISCONCEPTIONS 3 Lecrae feat. John Givez, JGivens & Jackie Hill Perry

18. NARCOLEPSY Scribbling Idiots feat. Sheisty Khrist
19. ANTIQUE GOLD L'Orange & Mr. Lif feat. Chester Watson
20. COSIGN Elzhi feat. Drey Skonie

21. SHINE A LIGHT Emanon
22. WORDS, 2016 Sho Baraka
23. FUCKED UP OUTRO Mick Jenkins feat. Michael Anthony
24. GONNA MISS YOU Rapsody- Jeppe Due Barslund

6 kommentarer:

Freso sagde ...

Måske overvej at lægge Leftovers (2016, men måske også ældre udgaver?) på Bandcamp? Muligvis den bedste online-distributionsplatform lige nu.

JeppE sagde ...

Jeg er helt enig, Bandcamp er en vidunderlig platform. Problemet, og det, der egentlig umuliggør det for mig, er til dels, at det koster penge at have en bandcamp-side, og så bryder det med de aftaler, jeg originalt har lavet med flere kunstnere, hvor det netop var x antal fysiske udgivelser og IKKE noget digitalt, der var aftalen.

/J

Captain obvious sagde ...

ååååh shit!!!
godt jeg checkede bloggen idag - dl commenced... can't fucking wait!!!

tak.

Jesper

Captain obvious sagde ...

Hej Jeppe,

Tak for Leftovers 2016.
Fantastisk kompilation af sublime numre fra 2016. Jeg håber inderligt at manglen på aktivitet på posten her skyldes af du høster ros på facebook, for det er sku fortjent.
Du har gjort det igen, og kreeret soundtracket til foråret.

Du skal specielt ha' ros for dit talent for at sammensætte albummet så det bare hænger sammen fra ende til andet, albummets flow er fantastisk.
Glæder mig allerede til næste år.

De bedste hilsner om en god sommer,

Jesper (capt.)


Captain obvious sagde ...

Var iøvrigt overrasket over at Fliptrix - The Lion's Den ikke var kommet på - det syntes jeg næsten var det stærkeste track i 2016.

JeppE sagde ...

Kære Jesper /Capt.

Tak, endnu engang, for dine altid fantastiske kommentarer. Du formår i sjælden grad at trække på undertegnedes smilebånd, og den rare følelse af at få at vide, at ens projekt og ens arbejde er landet i et sæt taknemmelige og begejstrede hænder, er svær at overgå. Tak!

Dbh Jeppe